Rreth Nesh 2018-06-04T21:16:46+00:00

Kompania jonë

Viti 2001 ishte viti kur u themelua ndërmarrja jonë që do të merrej me montimin dhe dizajnimin e oxhaqeve në ambientet tuaja të brendshme dhe të jashtme. Kompania jonë neve na solli suksese shumë të mëdha, ndërsa juve ju solli shërbimet dhe produktet më kualitative në treg. Hapat e parë ishin një investim minimal nga ana jonë, por gjithmonë të sigurtë dhe të bindur për të ofruar cilësi dhe punë me përkushtim. Nuk ishte aspak e lehtë që të marësh përsipër ngrohtësinë që do t’ia mundësosh çdo ambienti, por me punë intensive dhe me dëshirë për atë që e bën, çdo gjë arrihet më lehtë. Kontributi i secilit nga familja jonë mundësoi që kompaninë ta ngrejmë gjithmonë e më lartë dhe të arrijmë këtu ku jemi sot. Tanimë ne punojmë me kapacitet maksimal dhe si një nga kompanitë e ralla e cila merret me montimin dhe dizajnimin e oxhaqeve, të njohura ndryshe si kamina. Me udhëheqje nga Safet Beshiri dhe me punë nga ekipi profesionist, ne jemi bërë sugjerimi i çdo klienti me të cilin kemi punuar.

Përse duhet të na zgjidhni neve?

Ndërmarja  “KAMIN” Gostivar është e certifikuar me standardin ISO 9001:2008, i cili siguron kualitet të lartë të produkteve dhe shërbimeve të rradhës të cilat ua ofrojmë!

 • Ndërtimin dhe dizajnimin e oxhaqeve – për këtë shërbim jemi profesionistët më të mëdhenj në treg. Ekipi i profesionalizuar dhe përvoja jonë mbi 15 vjeçare, siguron mundësinë për kualitet dhe punë të garantuar. Oxhaqet të cilët ngrohin ambientet tuaja janë përgjegjësi e jona dhe ne punojmë për të shfaqur përpara juve, profesionalizmin maksimal. Varësishtë nga preferencat tuaja, ju mund të zgjidhni oxhaqe statike ose lëvizëse si dhe dizajnime sipas preferencave dhe ambientit tuaj.
 • Saldimi i hekurit të rëndë – pas fitimit të përvojës dhe profesionalizmit në fushën e parë, ne ndërmarrjen tonë e zgjëruam edhe më shumë duke sjellur për ju edhe saldimin e hekurit të rëndë, shërbim që TË VETMIT NE e ofrojmë në rajonin tonë. Përdorimi i mjeteve profesionale të avancuara dhe inovative është indikator për seriozitetin dhe përgjegjësinë ndaj punës që e bëjmë.
 • Prerje me teknologji laserike – precize dhe të saktë, siguron përfitimin e pjesëve me forma të caktuara sipas kërkesës suaj.
 • Përpunim i hekurit – është një nga shërbimet e ralla i cili ofrohet në tregun tonë, mbasi kërkon makineri të veçantë, punë profesionale dhe përvojë, prandaj ju sigurojmë se këtë shërbim, më mirë se çdo ndërmarje tjetër e realizojmë ne.
 • Prerje laserike me Trumpf – përdoret për të krijuar dizajnet më të mira të parmakëve, që ju dëshironi.
 • Formimi dhe shtypja e metaleve në forma të ndryshme, është gjithashtu një nga shërbimet tona të shumta. Me këtë teknologji, ne krijojmë forma të ndryshme të parmakëve, për të dizajnuar shtëpitë tuaja.
CE

Prodhimet Tona

Kamina

Parmakë

Misioni ynë

Kualitet dhe cilësi zviceriane e sjellur edhe në Maqedoni. T’ju mundësojmë që të posedoni standartin bashkëkohor dhe të jemi pika kryesore drejt të cilës do të orientohet çdokush që ka nevojë për ndërtimin e oxhaqeve. Klientët tanë janë përgjegjësia jonë!

Vlerat tona

 • Çertifikim me standardet ISO 9001:2008
 • Përvojë mbi 10 vjeçare
 • Profesionalizëm
 • Garancë për punën e bërë
 • Efikasitet në kohë
 • Bashkëpunim me kompanitë më të njohura
 • Kualitet
 • Dizajn unik

Bashkëpunëtorët

 • Bela Casa – për fasadimin e oxhaqeve të cilat ndërtohen në oambientet e objekteve tuaja.
 • Rivedil – për dekorimin dhe dizajnimin e fasadave të oxhaqeve.
 • Akustika – për dizajnimin dhe formën që dëshironi ju tu jepni oxhaqeve që ndërtojmë.
 • Rio Company – për mbulim të oxhaqeve me material të mermerit, granitit dhe çdo lloji tjetër të gurit.

NA NDIQNI NË RRJETET TONA SOCIALE