Kontakt 2019-07-08T06:49:31+00:00

Vendndodhja jonë

Çka ju ofrojmë ne?

Prodhimet tona

Kompania jonë është e çertifikuar me standardin ISO 9001:2008, prandaj duhet të jeni të sigurtë për shërbimet që ne ju ofrojmë!

 • Ndërtimin dhe dizajnimin e oxhaqeve
 • Saldimi i hekurit të rëndë
 • Prerje me teknologji laserike
 • Përpunim i hekurit
 • Prerje laserike me Trumpf
 • Formimi dhe shtypja e metaleve

Vlerat tona

Vlerat tona

 • Çertifikim me standardet ISO 9001:2008
 • Përvojë mbi 10 vjeçare
 • Profesionalizëm
 • Garancion për punën që bëjmë
 • Efikas në kohë
 • Bashkëpunim me kompanitë më të njohura
 • Kualitet
 • Dizajn unik

Na kontaktoni!

Gostivar

Kamin fabrika
Zona industriale -Vrapçisht
Drejtor: Safet Beshiri
Mob: +389 70 326 937
Email: kamin-gostivar@hotmail.com
Tel: +389 42 520 553

Tiranë

Menaxher: Naimi – Vata
Adresa: Lagjja 1 rruga / Budi-Tirane
Mob: +35 68 22 77 617

Zvicër

Menaxher: A. Jakupi
Adresa: Steckborn 8266
Mob: +41 76 7667 655

Gjermani

Menaxher: Nezhet Musliu
Adresa: Alfterstrasse 54 Wesseling 50389
Mob: +49 151 68 725 113

Kosovë

Menaxher: Gazi Kamina
Adresa: Ferizaj – Kosovë
Mob: +377 44 14 45 71