Home/Kamin/AM-95 R

AM-95 R

Me një pamje moderne dhe dizajn të veçantë. Ka derë që hapet në mënyrë vertikale dhe posedon anash hapësira të cilat shërbejnë për marrjen e ajrit.

SKICA

Karakteristikat:

Front Glass length (mm) 420/780/280 Air Classik Air Turbo
Full Option Wood and Briket  Wood and Briket
Nominal Heat Out(kw) 7 21.5
Nominal Heat In (HI) (kw) 9.5 23.3
Wood Length (mm) 500 500
Wood/BR, Consumption (kg/h) 0.3 – 1.5 0.3 – 2.5
Water (L) NO NO
Weight (KG) 224 224
Main Chimney 180 180
Smoke Temperature (C) 245 210
Efficancy (%) 80 80
Flue pipes / mm 110 110
Glass Cleaners YES YES
The size of the chimney pa17 pa17

Category: