Llojet e Kaminave

Bëni zgjedhjen e modeleve të ndryshme

KAMIN

Elegancë dhe Dizajn

 • Me një pamje moderne dhe dizajn të veçantë. Ka derë që hapet në mënyrë vertikale dhe posedon anash hapësira të cilat shërbejnë për marrjen e ajrit.
  SKICA
  Karakteristikat:
  Front Glass length (mm) 420/780/280 Air Classik Air Turbo
  Full Option Wood and Briket  Wood and Briket
  Nominal Heat Out(kw) 7 21.5
  Nominal Heat In (HI) (kw) 9.5 23.3
  Wood Length (mm) 500 500
  Wood/BR, Consumption (kg/h) 0.3 - 1.5 0.3 - 2.5
  Water (L) NO NO
  Weight (KG) 224 224
  Main Chimney 180 180
  Smoke Temperature (C) 245 210
  Efficancy (%) 80 80
  Flue pipes / mm 110 110
  Glass Cleaners YES YES
  The size of the chimney pa17 pa17
 • Me një pamje moderne dhe dizajn të veçantë. Ka derë që hapet në mënyrë vertikale dhe posedon anash hapësira të cilat shërbejnë për marrjen e ajrit.
  SKICA
  Karakteristikat:
  Front Glass length (mm) 420/780/280 Air Classik Air Turbo
  Full Option Wood and Briket  Wood and Briket
  Nominal Heat Out(kw) 7 21.5
  Nominal Heat In (HI) (kw) 9.5 23.3
  Wood Length (mm) 500 500
  Wood/BR, Consumption (kg/h) 0.3 - 1.5 0.3 - 2.5
  Water (L) NO NO
  Weight (KG) 224 224
  Main Chimney 180 180
  Smoke Temperature (C) 245 210
  Efficancy (%) 80 80
  Flue pipes / mm 110 110
  Glass Cleaners YES YES
  The size of the chimney pa17 pa17
 • SKICA
  Karakteristikat:
  Front Glass length (mm) 930/420 Air Classik Air Turbo
  Full Option Wood and Briket
  Nominal Heat Out(kw) 7 21.5
  Nominal Heat In (HI) (kw) 9.5 23.3
  Wood Length (mm) 600 600
  Wood/BR, Consumption (kg/h) 0.3 - 1.5 0.3 - 2.5
  Water (L) NO NO
  Weight (KG) 255 255
  Main Chimney 170PA 180
  Smoke Temperature (C) 245 210
  Efficancy (%) 80 80
  Flue pipes / mm 110 110
  Glass Cleaners YES YES
  The size of the chimney pa17 pa17
 • SKICA
  Karakteristikat:
  Front Glass length (mm) 930/420 Air Classik Air Turbo
  Full Option Wood and Briket
  Nominal Heat Out(kw) 7 21.5
  Nominal Heat In (HI) (kw) 9.5 23.3
  Wood Length (mm) 600 600
  Wood/BR, Consumption (kg/h) 0.3 - 1.5 0.3 - 2.5
  Water (L) NO NO
  Weight (KG) 255 255
  Main Chimney 170PA 180
  Smoke Temperature (C) 245 210
  Efficancy (%) 80 80
  Flue pipes / mm 110 110
  Glass Cleaners YES YES
  The size of the chimney pa17 pa17
 • ES-101 është kamin me hapje në tre anë, të cilin mund ta shikoni nga çdo kënd i dhomës suaj
  SKICA
  Karakteristikat:
  Front Glass length (mm) 375/600/425 Air Classik Air Turbo
  Full Option Wood and Briket  Wood and Briket
  Nominal Heat Out(kw) 7 21.5
  Nominal Heat In (HI) (kw) 9.5 23.3
  Wood Length (mm) 400 400
  Wood/BR, Consumption (kg/h) 0.3 - 1.5 0.3 - 2.5
  Water (L) NO NO
  Weight (KG) 185 185
  Main Chimney 180 180
  Smoke Temperature (C) 245 210
  Efficancy (%) 80 80
  Flue pipes / mm 110 110
  Glass Cleaners YES YES
  The size of the chimney pa17 pa17
 • ES-101 është kamin me hapje në tre anë, të cilin mund ta shikoni nga çdo kënd i dhomës suaj
  SKICA
  Karakteristikat:
  Front Glass length (mm) 375/1060/430 Air Classik Air Turbo
  Full Option Wood and Briket  Wood and Briket
  Nominal Heat Out(kw) 7 21.5
  Nominal Heat In (HI) (kw) 9.5 23.3
  Wood Length (mm) 600 600
  Wood/BR, Consumption (kg/h) 0.3 - 1.5 0.3 - 2.5
  Water (L) NO NO
  Weight (KG) 278 278
  Main Chimney 180 180
  Smoke Temperature (C) 245 210
  Efficancy (%) 80 80
  Flue pipes / mm 110 110
  Glass Cleaners YES YES
  The size of the chimney pa17 pa17
 • SKICA
  Karakteristikat:
  Front Glass length (mm) 930/420 Air Classik Air Turbo
  Full Option Wood and Briket
  Nominal Heat Out(kw) 7 21.5
  Nominal Heat In (HI) (kw) 9.5 23.3
  Wood Length (mm) 600 600
  Wood/BR, Consumption (kg/h) 0.3 - 1.5 0.3 - 2.5
  Water (L) NO NO
  Weight (KG) 255 255
  Main Chimney 170PA 180
  Smoke Temperature (C) 245 210
  Efficancy (%) 80 80
  Flue pipes / mm 110 110
  Glass Cleaners YES YES
  The size of the chimney pa17 pa17
 • Kamini SH-96 posedon xham nji anësor duke i dhënë dhomës tuaj pamje elegante.
  SKICA
  Karakteristikat:
  Front Glass length (mm) 930/420 Air Classik Air Turbo
  Full Option Wood and Briket
  Nominal Heat Out(kw) 7 21.5
  Nominal Heat In (HI) (kw) 9.5 23.3
  Wood Length (mm) 600 600
  Wood/BR, Consumption (kg/h) 0.3 - 1.5 0.3 - 2.5
  Water (L) NO NO
  Weight (KG) 255 255
  Main Chimney 170PA 180
  Smoke Temperature (C) 245 210
  Efficancy (%) 80 80
  Flue pipes / mm 110 110
  Glass Cleaners YES YES
  The size of the chimney pa17 pa17
 • Kamini SH-96 posedon xham nji anësor duke i dhënë dhomës tuaj pamje elegante.
  SKICA
  Karakteristikat:
  Front Glass length (mm) 660/430 Air Classik Air Turbo
  Full Option Wood and Briket
  Nominal Heat Out(kw) 7 21.5
  Nominal Heat In (HI) (kw) 9.5 23.3
  Wood Length (mm) 600 600
  Wood/BR, Consumption (kg/h) 0.3 - 1.5 0.3 - 2.5
  Water (L) NO NO
  Weight (KG) 225 225
  Main Chimney 180 180
  Smoke Temperature (C) 245 210
  Efficancy (%) 80 80
  Flue pipes / mm 110 110
  Glass Cleaners YES YES
  The size of the chimney pa17 pa17