Home/Produktet
 • Kamin me hapje prej qelqi nga 2 anët, posedon derë që hapet anash dhe me fuqi ngrohëse prej 7kw i ofron shtëpisë tuaj ngrohtësinë e dëshiruar. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse - 7kw
  • Ngrohje në hapësirë - 60m3
  • Oxhaku kryesor - 180mm
  • Efikasiteti - 80%
  • Pesha - 150kg
  • Temperatura e tymit - 245o
  • Madhësia minimale e oxhakut - 170Pa
  • Gypat e oxhakut - 85mm
  • Gjatësia e drurëve - 60cm
  • Briketi - Po
  • Xham pastrues - Po
  • Konsumimi në dru - 0.3=1.5kg/1h
 • Kur bëhet fjalë për elegancë dhe përshtatje të lehtë në çdo lloj hapësire atëherë zgjedhja juaj është ELEGANT. Me një fuqi prej 15 kw dhe peshë prej 168 kg, Elegant përfaqëson një frymëzim të vërtetë në hapësirë. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15kw
  • Ngrohje në hapësirë – 100m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 168kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Masa e tymit g/s = 14.2
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamini special - Varëse Katror është një nga kaminët më special të ofertës sonë. Me fuqi prej 15kw është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë më të madhe të dhomës së ditës. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 100m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 175kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
   
 • Kamini Elegant plus TEG, me fuqi prej 12kw dhe me peshë prej 110kg, me hapje prej qelqi nga të tre anët, përveç ngrohjes do të bëjë edhe zbukurimin e pjesës qëndrore të dhomës tuaj. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse - 12kw
  • Ngrohje në hapësirë - 60m3
  • Oxhaku kryesor - 180mm
  • Efikasiteti - 80%
  • Pesha - 110kg
  • Temperatura e tymit - 245o
  • Madhësia minimale e oxhakut - 17Pa
  • Gypat e oxhakut - 85mm
  • Gjatësia e drurëve - 60cm
  • Briketi - Po
  • Xham pastrues - Po
  • Konsumimi në dru - 0.3=1.5kg/1h
 • Modeli kompakt i ESPRIT është përshtatur për hapësira të hapura më të vogla në të cilat ai është i pacenueshëm në lidhje me komponentët e mbetur të hapësirës. Ka fuqi prej 12kw dhe peshë prej 100kg. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 12kw
  • Ngrohje në hapësirë – 120m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 100kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamini - Rethor 300 është një nga kaminët special të ofertës. Me fuqi prej 15 kw dhe peshë prej 175 kg, Rethor 300 është i mjaftueshëm për të ngrohur dhomën e ditës. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 100m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 175kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • ESPRIT  Media 200 është kamin me hapje në tre anë, të cilin mund ta shikoni nga çdo kënd i dhomës suaj, ka fuqi prej 17 kw dhe peshë prej 150 kg. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 17kw
  • Ngrohje në hapësirë – 150m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 280 kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Flat 100, me fuqi prej 15 kw dhe peshë prej 175 kg, Flat është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë më të madhe të hapur të dhomës tuaj. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 100m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 175kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • RONDELLO është model unik në ofertën tonë, i cili ka hapje qelqi në të gjitha anët dhe gjithmonë del në plan të parë në hapësirën ku ndodhet. Ka një fuqi prej 12kw dhe peshë prej 160kg. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 12kw
  • Ngrohje në hapësirë – 100m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 160kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamini me ujë - Fuego me fuqi prej 33kw dhe peshë prej 150 kg, është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë të madhe. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 33 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 300m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 150kg
  • Temperatura e tymit – 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
   
 • Sharr Media 100 me fuqi ngrohëse prej 16kw dhe me peshë 175kg, i jep dhomës tuaj ngrohtësi dhe elegancë. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 16kw
  • Ngrohje në hapësirë – 120m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 175kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamini me ujë - Fuego 45 kw /126l është një nga kaminët e fuqishem të ofertës sonë. Fuego 45kw është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë të madhe të një shtëpie. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 45 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 450 m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 175kg
  • Temperatura e tymit – 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi - Po
  • Xham pastrues - Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h