Home/Produktet
 • Me dy hapje dhe me mundësi vendosjeje në mur ndarës me pamje nga të dy dhomat, Wооs do të bëhet i preferuari juaj. Ka fuqi prej 15kw dhe peshë prej 168 kg. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15kw
  • Ngrohje në hapësirë – 100m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 168kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamini special - Varëse Katror është një nga kaminët më special të ofertës sonë. Me fuqi prej 15kw është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë më të madhe të dhomës së ditës. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 100m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 175kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
   
 • Kamini Sharr plus TES posedon xham nji anësor duke i dhënë dhomës tuaj pamje vezëlluese. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 7kw
  • Ngrohje në hapësirë – 60m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 88kg
  • Temperatura e tymit – 245o
  • Madhësia minimale e oxhakut – 170Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Jo
  • Konsumimi në dru – 0.3=1.5kg/1h
 • Kamini Sharr plus 30 posedon xham nji anësor duke i dhënë dhomës tuaj pamje elegante. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 7kw
  • Ngrohje në hapësirë – 60m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 88kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 170Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Jo
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Sharr Media 400 me fuqi ngrohëse prej 20kw dhe me hapje qelqi të gjerë, i jep dhomës tuaj ngrohtësi dhe pamje elegante. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 20kw
  • Ngrohje në hapësirë – 170m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 245 kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Sharr Media 300 me fuqi ngrohëse prej 16kw dhe me hapje qelqi nga njëra anë, i jep dhomës tuaj ngrohtësi dhe pamje elegante. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 16kw
  • Ngrohje në hapësirë - 150m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 175kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamini me ujë - Sharr Media 200/33kw  është një nga kaminët më elegantë të ofertës sonë. Me fuqi prej 33 kw dhe peshë prej 260 kg, është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë më të madhe të shtëpisë tuaj. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 33 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 280m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 1260kg
  • Temperatura e tymit – 245o
  • Madhësia minimale e oxhakut – 170Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3=1.5kg/1h
   
 • Sharr Media 200 me fuqi ngrohëse prej 16kw dhe me hapje qelqi nga njëra anë, i jep dhomës tuaj ngrohtësi dhe pamje elegante. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 16kw
  • Ngrohje në hapësirë – 150m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 290 kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Sharr Media 100 me fuqi ngrohëse prej 16kw dhe me peshë 175kg, i jep dhomës tuaj ngrohtësi dhe elegancë. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 16kw
  • Ngrohje në hapësirë – 120m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 175kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamini special - Rrethor është një nga kaminët më special. Me fuqi prej 15 kw dhe hapje nga të gjitha anët, Rrethor i jep dhomës tuaj pamje të veçantë. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 100m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 175kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
   
 • RONDELLO është model unik në ofertën tonë, i cili ka hapje qelqi në të gjitha anët dhe gjithmonë del në plan të parë në hapësirën ku ndodhet. Ka një fuqi prej 12kw dhe peshë prej 160kg. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 12kw
  • Ngrohje në hapësirë – 100m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 160kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamini - Rethor 300 është një nga kaminët special të ofertës. Me fuqi prej 15 kw dhe peshë prej 175 kg, Rethor 300 është i mjaftueshëm për të ngrohur dhomën e ditës. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 100m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 175kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamini special – Katror M është një nga kaminët më special të ofertës sonë. Me hapje qelqi nga të gjitha anët dhe me fuqi prej 15kw është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë më të madhe të dhomës së ditës. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 100m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 190kg
  • Temperatura e tymit – 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Festoni verën - çfarë ka me recetat e Barbecue dhe shumë miq Çfarë nevojitet për Barbecue perfekt? Për të ngrënë shumë ushqime të pjekur në skarë, salads të freskëta, salcice marinuar dhe salcat e rafinuara natyrisht. Përveç kësaj, crepes i pjekur në skarë janë nën patronazhin e shijes: dashamirësit e mishit dhe vegjetarianët, kuzhinierët e grilave dhe kriket e rastit. Gjithashtu: le të jetë frymëzuar dhe i pjekur në skarë