Home/Produktet
 • Me një pamje moderne dhe dizajn të veçantë. Ka derë që hapet në mënyrë vertikale dhe posedon anash hapësira të cilat shërbejnë për marrjen e ajrit. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15kw
  • Ngrohje në hapësirë – 120m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 190kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamin me hapje nga 2 anët, të cilin mund ta shikoni nga çdo kënd i dhomës tuaj. Posedon derë që hapet në mënyrë vertikale, nga poshtë lartë dhe gjithashtu posedon dyer anash për marrje të ajrit. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 7kw
  • Ngrohje në hapësirë – 60m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 150kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 170 Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamin me hapje prej qelqi nga 2 anët, posedon derë që hapet anash dhe me fuqi ngrohëse prej 7kw i ofron shtëpisë tuaj ngrohtësinë e dëshiruar. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse - 7kw
  • Ngrohje në hapësirë - 60m3
  • Oxhaku kryesor - 180mm
  • Efikasiteti - 80%
  • Pesha - 150kg
  • Temperatura e tymit - 245o
  • Madhësia minimale e oxhakut - 170Pa
  • Gypat e oxhakut - 85mm
  • Gjatësia e drurëve - 60cm
  • Briketi - Po
  • Xham pastrues - Po
  • Konsumimi në dru - 0.3=1.5kg/1h
 • BABYLON është një nga kaminët më elegantë të ofertës sonë. Me fuqinë që posedon, Babylon është i mjaftueshëm për të ngrohur dhomën tuaj të ditës. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 50m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 145kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
   
 • Kur bëhet fjalë për elegancë dhe përshtatje të lehtë në çdo lloj hapësire atëherë zgjedhja juaj është ELEGANT. Me një fuqi prej 15 kw dhe peshë prej 168 kg, Elegant përfaqëson një frymëzim të vërtetë në hapësirë. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15kw
  • Ngrohje në hapësirë – 100m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 168kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Masa e tymit g/s = 14.2
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamini me ujë - Elegant Plus 33kw është një nga kaminët elegant të ofertës sonë. Me fuqi prej 33kw, Elegant Plus është i mjaftueshëm për të ngrohur një ambient më të madh. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 33 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 250 m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 145kg
  • Temperatura e tymit – 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Elegancë në shtëpinë tuaj. Kamini Elegant plus 50, me fuqi prej 12kw dhe me peshë prej 110 kg, me hapje prej qelqi nga të tre anët, përveç ngrohjes do të bëjë dhe zbukurimin e pjesës qëndrore të dhomës tuaj të ditës. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 12kw
  • Ngrohje në hapësirë – 60m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 110kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamini Elegant plus TEG, me fuqi prej 12kw dhe me peshë prej 110kg, me hapje prej qelqi nga të tre anët, përveç ngrohjes do të bëjë edhe zbukurimin e pjesës qëndrore të dhomës tuaj. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse - 12kw
  • Ngrohje në hapësirë - 60m3
  • Oxhaku kryesor - 180mm
  • Efikasiteti - 80%
  • Pesha - 110kg
  • Temperatura e tymit - 245o
  • Madhësia minimale e oxhakut - 17Pa
  • Gypat e oxhakut - 85mm
  • Gjatësia e drurëve - 60cm
  • Briketi - Po
  • Xham pastrues - Po
  • Konsumimi në dru - 0.3=1.5kg/1h
 • Esprit 700 me hapje prej qelqi nga tre anët posedon derë që hapet anash. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15kw
  • Ngrohje në hapësirë – 70m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 150kg
  • Temperatura e tymit – 245o
  • Madhësia minimale e oxhakut – 170Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3=1.5kg/1h
 • Modeli kompakt i ESPRIT është përshtatur për hapësira të hapura më të vogla në të cilat ai është i pacenueshëm në lidhje me komponentët e mbetur të hapësirës. Ka fuqi prej 12kw dhe peshë prej 100kg. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 12kw
  • Ngrohje në hapësirë – 120m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 100kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • ESPRIT  Media 200 është kamin me hapje në tre anë, të cilin mund ta shikoni nga çdo kënd i dhomës suaj, ka fuqi prej 17 kw dhe peshë prej 150 kg. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 17kw
  • Ngrohje në hapësirë – 150m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 280 kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h