Woos

Me dy hapje dhe me mundësi vendosjeje në mur ndarës me pamje nga të dy dhomat, WOOD do të bëhet i preferuari juaj. Ka fuqi prej 15 KW dhe peshë prej 168 kg.

 • Fuqia ngrohëse – 15kw
 • Ngrohje në hapësirë – 270m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 168kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Bricketi – po
 • Xham pastrues – po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h