Home/Media Seri, Special/Sharr Media 400

Sharr Media 400

Sharr Media 400 me fuqi ngrohëse prej 20kw dhe me hapje qelqi të gjerë, i jep dhomës tuaj ngrohtësi dhe pamje elegante.

Karakteristikat:

 • Fuqia ngrohëse – 20kw
 • Ngrohje në hapësirë – 170m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 245 kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Briketi – Po
 • Xham pastrues – Po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
Categories: ,