Home/Media Seri/Sharr media 200

Sharr media 200

Sharr Media 200 me fuqi ngrohëse prej 16kw dhe me hapje qelqi nga njëra anë, i jep dhomës tuaj ngrohtësi dhe pamje elegante.

Karakteristikat:

 • Fuqia ngrohëse – 16kw
 • Ngrohje në hapësirë – 150m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 290 kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Briketi – Po
 • Xham pastrues – Po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
Category: