Home/Special/Rethor 300

Rethor 300

Kamini – Rethor 300 është një nga kaminët special të ofertës. Me fuqi prej 15 kw dhe peshë prej 175 kg, Rethor 300 është i mjaftueshëm për të ngrohur dhomën e ditës.

Karakteristikat:

 • Fuqia ngrohëse – 15 kw
 • Ngrohje në hapësirë – 100m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 175kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Briketi – Po
 • Xham pastrues – Po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
Category: