Home/Special/Hot-Grill

Hot-Grill

Festoni verën – çfarë ka me recetat e Barbecue dhe shumë miq

Çfarë nevojitet për Barbecue perfekt? Për të ngrënë shumë ushqime të pjekur në skarë, salads të freskëta, salcice marinuar dhe salcat e rafinuara natyrisht. Përveç kësaj, crepes i pjekur në skarë janë nën patronazhin e shijes: dashamirësit e mishit dhe vegjetarianët, kuzhinierët e grilave dhe kriket e rastit. Gjithashtu: le të jetë frymëzuar dhe i pjekur në skarë

Category: