Home/Специјал Серија/Hot Grill – Жешка скара

Hot Grill – Жешка скара

Прославете го летото – што е со рецепти за скара и многу пријатели

Што е потребно за совршен скара? За јадење многу крцкави храна на скара, се разбира, свежи салати, маринирани колбаси и рафинирани сосови. Покрај тоа, шталите на скара се под патронат на вкус: љубители на месо и вегетаријанци, скара за готвење и повремени штурци. Исто така: нека си инспириран и скара