Home/Wasser/Sharr Media 200 33kw

Sharr Media 200 33kw

Kamini me ujë – Sharr Media 200/33kw  është një nga kaminët më elegantë të ofertës sonë. Me fuqi prej 33 kw dhe peshë prej 260 kg, është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë më të madhe të shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:

 • Fuqia ngrohëse – 33 kw
 • Ngrohje në hapësirë – 280m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 1260kg
 • Temperatura e tymit – 245o
 • Madhësia minimale e oxhakut – 170Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Briketi – Po
 • Xham pastrues – Po
 • Konsumimi në dru – 0.3=1.5kg/1h

 

Category: