Home/Me ujë/Sharr Media 200 33kw

Sharr Media 200 33kw

Kamini me ujë – Sharr Media 200/33kw  është një nga kaminet më elegantë të ofertës sonë. Me fuqi prej 33 KW dhe peshë prej 260 kg, është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë më të madhe të shtepise tone.

  Fuqia ngrohëse – 33 kw
  Ngrohje në hapësirë – 280m3
  Oxhaku kryesor – 180mm
  Efikasiteti – 80%
  Pesha – 260kg
  Temperatura e tymit – 245°C
  Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  Gypat e oxhakut – 85mm
  Gjatësia e drurëve – 60cm
  Bricketi – po
  Xham pastrues – po
  Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h

Category: