Фуего 40kw

Каминот со вода – Фуего 45 kw / 126л е еден од најсилните камини во нашата понуда. Фуего е доволен да загрее голем простор.

Карактеристики:

 • Номинална моќност  – 45kw
 • Топлински простор – 450m3
 • Оџак излез – 180 мм
 • Тежина над – 150 кг
 • Ефикасност – 80%
 • Температура на издувни гасови – 245 °C
 • Минимален оџак – 17Pa
 • Дрво должина на цепаница – 60 см
 • Чистење на простор – да
 • Вид на гориво: дрво и брикети
 • Потрошувачка на гориво: 0,3 = 1,5 kg/h

Description