Home/Me ujë/Fuego 33 kw

Fuego 33 kw

Kamini me ujë – Fuego me fuqi prej 33kw dhe peshë prej 150 kg, është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë të madhe.

Karakteristikat:

 • Fuqia ngrohëse – 33 kw
 • Ngrohje në hapësirë – 300m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 150kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Briketi – Po
 • Xham pastrues – Po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h

 

Category: