Home/Медиа Серија/Esprit Media 200

Esprit Media 200

2,350.00

ESPRIT është kaminë me hapje në tre anë, të cilin mund ta shikoni nga çdo kënd i dhomës suaj. Espirit ka një fuqi prej 15 KW dhe peshë prej 150 kg.

 • Fuqia ngrohëse – 15kw
 • Ngrohje në hapësirë – 270m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 150kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Bricketi – po
 • Xham pastrues – po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h

Description