Home/Media Seri, Special/Esprit Media 200

Esprit Media 200

ESPRIT  Media 200 është kamin me hapje në tre anë, të cilin mund ta shikoni nga çdo kënd i dhomës suaj, ka fuqi prej 17 kw dhe peshë prej 150 kg.

Karakteristikat:

 • Fuqia ngrohëse – 17kw
 • Ngrohje në hapësirë – 150m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 280 kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Briketi – Po
 • Xham pastrues – Po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
Categories: ,

Description