Home/Media Seri, Special/Esprit Media 100

Esprit Media 100

Modeli kompakt i ESPRIT është përshtatur për hapësira të hapura më të vogla në të cilat ai është i pacenueshëm në lidhje me komponentët e mbetur të hapësirës. Ka fuqi prej 12kw dhe peshë prej 100kg.

Karakteristikat:

 • Fuqia ngrohëse – 12kw
 • Ngrohje në hapësirë – 120m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 100kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Briketi – Po
 • Xham pastrues – Po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
Categories: ,