Home/TEG Seria/Elegant plus TES

Elegant plus TES

Kamini Elegant plus TES, me fuqi prej 12kw dhe me peshë prej 110kg, me hapje prej qelqi nga të tre anët, përveç ngrohjes do të bëjë edhe zbukurimin e pjesës qëndrore të dhomës tuaj.

Karakteristikat:

 • Fuqia ngrohëse – 12kw
 • Ngrohje në hapësirë – 60m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 110kg
 • Temperatura e tymit – 245o
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Briketi – Po
 • Xham pastrues – Po
 • Konsumimi në dru – 0.3=1.5kg/1h
Category: