Home/Плус Серија/Elegant Plus 50

Elegant Plus 50

Elegancë në shtëpinë tuaj. Kamini ELEGANT-K, me fuqi prej 12 KW dhe me peshë prej 110 kg, me hapje prej qelqi nga të tre anët, përveç ngrohjes do të bëjë dhe zbukurimin e pjesës qendrore të dhomës suaj të ditës.

 • Fuqia ngrohëse – 12kw
 • Ngrohje në hapësirë – 270m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 110kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Bricketi – po
 • Xham pastrues – po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h