Home/Me ujë, Plus Seri/Elegant Plus 50

Elegant Plus 50

Elegancë në shtëpinë tuaj. Kamini Elegant plus 50, me fuqi prej 12kw dhe me peshë prej 110 kg, me hapje prej qelqi nga të tre anët, përveç ngrohjes do të bëjë dhe zbukurimin e pjesës qëndrore të dhomës tuaj të ditës.

Karakteristikat:

 • Fuqia ngrohëse – 12kw
 • Ngrohje në hapësirë – 60m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 110kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Briketi – Po
 • Xham pastrues – Po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
Categories: ,