Home/Media Seri/Elegant Media 100

Elegant Media 100

1,850.00

Kur bëhet fjalë për elegancë dhe përshtatje të lehtë në çdo lloj hapësire atëherë zgjedhja juaj është ELEGANT. Me një fuqi prej 15 KW dhe me peshë prej 168 kg, Elegant përfaqëson një frymëzim të vërtetë në hapësirë.

 • Fuqia ngrohëse – 15kw
 • Ngrohje në hapësirë – 270m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 168kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Masa e tymit g/s = 14.2
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Bricketi – po
 • Xham pastrues – po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
Category: