Home/Me ujë/Antigo 37

Antigo 37

Kamini me ujë – ANTIGO me fuqi prej 37kw dhe peshë prej 190 kg, është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë të madhe.

Karakteristikat:

 • Fuqia ngrohëse – 37kw
 • Ngrohje në hapësirë – 300m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 150kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Briketi – Po
 • Xham pastrues – Po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
Category: