Home/TEG Seria/Amato plus TES

Amato plus TES

Kamin me hapje prej qelqi nga 2 anët, posedon derë që hapet anash dhe me fuqi ngrohëse prej 7kw i ofron shtëpisë tuaj ngrohtësinë e dëshiruar.

Karakteristikat:

 • Fuqia ngrohëse – 7kw
 • Ngrohje në hapësirë – 60m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 150kg
 • Temperatura e tymit – 245o
 • Madhësia minimale e oxhakut – 170Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Briketi – Po
 • Xham pastrues – Po
 • Konsumimi në dru – 0.3=1.5kg/1h
Category: