Home/Me ujë, Plus Seri/Amato Plus 40

Amato Plus 40

Kamin me hapje nga 2 anët, të cilin mund ta shikoni nga çdo kënd i dhomës tuaj. Posedon derë që hapet në mënyrë vertikale, nga poshtë lartë dhe gjithashtu posedon dyer anash për marrje të ajrit.

Karakteristikat:

 • Fuqia ngrohëse – 7kw
 • Ngrohje në hapësirë – 60m3
 • Oxhaku kryesor – 180mm
 • Efikasiteti – 80%
 • Pesha – 150kg
 • Temperatura e tymit – 245°C
 • Madhësia minimale e oxhakut – 170 Pa
 • Gypat e oxhakut – 85mm
 • Gjatësia e drurëve – 60cm
 • Briketi – Po
 • Xham pastrues – Po
 • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
Categories: ,