Home/Produktet/Me ujë
 • Kamin me hapje nga 2 anët, të cilin mund ta shikoni nga çdo kënd i dhomës tuaj. Posedon derë që hapet në mënyrë vertikale, nga poshtë lartë dhe gjithashtu posedon dyer anash për marrje të ajrit. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 7kw
  • Ngrohje në hapësirë – 60m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 150kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 170 Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Elegancë në shtëpinë tuaj. Kamini Elegant plus 50, me fuqi prej 12kw dhe me peshë prej 110 kg, me hapje prej qelqi nga të tre anët, përveç ngrohjes do të bëjë dhe zbukurimin e pjesës qëndrore të dhomës tuaj të ditës. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 12kw
  • Ngrohje në hapësirë – 60m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 110kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Esprit 700 me hapje prej qelqi nga tre anët posedon derë që hapet anash. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 15kw
  • Ngrohje në hapësirë – 70m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 150kg
  • Temperatura e tymit – 245o
  • Madhësia minimale e oxhakut – 170Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3=1.5kg/1h
 • Kamini me ujë - Fuego 45 kw /126l është një nga kaminët e fuqishem të ofertës sonë. Fuego 45kw është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë të madhe të një shtëpie. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 45 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 450 m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 175kg
  • Temperatura e tymit – 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi - Po
  • Xham pastrues - Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
 • Kamini me ujë - Fuego me fuqi prej 33kw dhe peshë prej 150 kg, është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë të madhe. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 33 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 300m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 150kg
  • Temperatura e tymit – 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 17Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h
   
 • Kamini me ujë - Sharr Media 200/33kw  është një nga kaminët më elegantë të ofertës sonë. Me fuqi prej 33 kw dhe peshë prej 260 kg, është i mjaftueshëm për të ngrohur një hapësirë më të madhe të shtëpisë tuaj. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 33 kw
  • Ngrohje në hapësirë – 280m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 1260kg
  • Temperatura e tymit – 245o
  • Madhësia minimale e oxhakut – 170Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Po
  • Konsumimi në dru – 0.3=1.5kg/1h
   
 • Kamini Sharr plus 30 posedon xham nji anësor duke i dhënë dhomës tuaj pamje elegante. Karakteristikat:
  • Fuqia ngrohëse – 7kw
  • Ngrohje në hapësirë – 60m3
  • Oxhaku kryesor – 180mm
  • Efikasiteti – 80%
  • Pesha – 88kg
  • Temperatura e tymit - 245°C
  • Madhësia minimale e oxhakut – 170Pa
  • Gypat e oxhakut – 85mm
  • Gjatësia e drurëve – 60cm
  • Briketi – Po
  • Xham pastrues – Jo
  • Konsumimi në dru – 0.3 = 1.5kg/1h