Контакт 2019-07-08T06:50:13+00:00

Што ви нудиме?

Нашите производи

Нашата компанија е сертифицирана со ISO 9001:2008 стандарди, затоа и треба да бидете сигурни во услугите кои ви ги нудиме!

 • Изградба и дизајнирање на оџаци
 • Заварување на тешки метали
 • Сечење со ласерска технологија
 • Обработка на железо
 • Формирање и печатење на метали

Нашите вредности

Нашите вредности

 • Сертификација со ISO 9001:2008 стандарди
 • Искуство над 10 години
 • Професионализам
 • Гаранција за работата која ја работиме
 • Ефикасни во време
 • Соработка со познати компании
 • Квалитет
 • Уникатен дизајн

Контактирајте не

Гостивар

Камин Фабрика
Индустриска зона – Врапчиште
Директор: Сафет Бешири
Моб: +389 70 326 937
Емаил: kamin-gostivar@hotmail.com
Тел: +389 42 520 553

Албанија

Менаџер: Наим – Вата
Адреса: Лаѓа 1 улица Буди – Тирана
Моб: +35 68 22 77 617

Швајцарија

Менаџер: А. Јакупи
Адреса: Steckborn 8266
Моб: +41 76 7667 655

Германија

Менаџер: Нежет Муслиу
Адреса: Alfterstrasse 54 Wesseling 50389
Моб: +49 151 68 725 113

Косово

Менаџер: Gazi Kamina
Адреса:
Феризај – Косово
Тел:
+377 44 14 45 71