За Нас 2017-08-23T15:44:27+00:00

Нашата компанија

Нашата компанија е основана во 2001 година, со намера да се занимава со монтирање и дизајнирање на оџаци во вашиот внатрешен и надворешен амбиент. Нашата компанија ни донесе многу големи успехи, додека вас ви ги донесе најквалитетните услуги и производи на пазарот. Првите чекори беа минимална инвестиција од нашата страна, но секогаш сигурни и убедени за испорачување на квалитет и посветена работа. Не беше никако лесно да и овозможиме топлина на секој амбиент, но со интензивна работа и желба за тоа што работиме, сè се постигнува полесно. Придонесот на секој член од нашата фамилија ни овозможи компанијата да ја подигнеме на повисоко ниво и да стигнеме каде што сме денес. Сега работиме со максимален капацитет како една од ретките компании која се занимава со монтирање и дизајнирање на оџаци, инаку познати како камини. Под водство на Сафет Бешири и работата на професионална екипа, ние сме предлог на секој клиент со кој сме работеле.

Што ви нудиме?

Нашата компанија е сертифицирана со ISO 9001:2008 стандарди, затоа и треба да бидете сигурни во услугите кои ви ги нудиме!

 • Изградба и дизајнирање на оџаци – за ова услуга сме најголемите професионалци на пазарот. Професионализираната екипа и нашата работа повеќе од 15 години покажува дека ние ви нудиме гарантиран квалитет и работа. Оџаците со кои ги греете вашите простории се наша одговорност и ние работиме да ви прикажеме максимален професионализам. Во зависност од вашите преференции, вие може да изберете статични и подвижни оџаци и дизајни од вашите соништа и вашите простории.
 • Заварување на тешки метали – по стекнувањето на искуството и професионализмот во првата област, ние нашата компанија ја проширивме уште повеќе носејќи за вас заварување на тешки метали, услуга која само ние ја нудиме во нашиот регион. Користењето на професионални и најиновативни алатки покажува на нашата сериозност со која работиме и на одговорноста што покажуваме за нашата работа.
 • Сечење со ласерска технологија – прецизни и точни во секое сечење. Само ние ви нудиме формирање на форми според вашите барања.
 • Обработка на железо – една од ретките услуги нудено во нашиот пазар, бидејќи бара специјални машини, професионална работа и искуство, затоа ве осигураме дека ние ви ја нудиме ова услуга подобро од било која друга компанија. Ласерско сечење со Трампф – за создавање на најдобрите дизајни на огради за скали кои вие ги посакувате.
 • Формирање и печатење на метали – печатањето и формирањето на различни форми на метали е исто така една од нашите услуги. Со ова ние креираме различни форми на огради за дизајнирање на вашот дом.

Нашите производи

Камини

Огради

Нашата мисија

Да го донесеме швајцарското искуство и квалитет и во Македонија. Да ви овозможиме да го допирате многу бараниот квалитет и да бидеме главната точка во која се ориентира секој човек кој има потреба за изградба на оџаци. Нашите клиенти се наша одговорност!

Нашите вредности

 • Сертификација со ISO 9001:2008 стандарди
 • Искуство над 10 години
 • Професионализам
 • Гаранција за работата која ја работиме
 • Ефикасни во време
 • Соработка со познати компании
 • Квалитет
 • Уникатен дизајн

Соработници

 • Бела Каса – за фасадирање на оџаци изградени во амбиентите на вашите простории
 • Риведил – за декорација и дизајнирање на фасади на оџаци
 • Акустика – за дизајнот и формата која сакате да ја применувате на оџаците во изградба
 • Рио Компани – за покривање на оџаци со материали од мермер, гранит или било каков вид на камен

Огради

Познати по квалитетот на работа што ја нудиме, сега станавме први за производство на огради од метал, стакло и нерѓосувачки челик. Посветени во работа и професионализам, ние секогаш ви донесуваме квалитет и дизајни кои и одговараат на вас и вашиот амбиент. Високиот квалитет на употребените материали и најиновативните машини со кои се обработуваат оградите се нашата точка во која се потпираме да ја покажеме нашата работа. Само ние знаеме да ви понудиме огради кои ќе бидат различни од другите и со кои ќе и дадете стил на вашиот дом. Ние сме подготвени да ви овозможиме вас да уживате во чуството на топол амбиент каде живеете, донесувајќи ги за вас најквалитетните камини и со најуникатни дизајни.

СЛЕДЕТЕ НЕ ВО НАШИТЕ СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ