Почетна 2019-04-09T13:32:56+00:00

Инспирирани од топлината!

Ние сме подготвени, да ви овозможиме да уживате во топол простор, во домот каде што живеете, произведувајќи ги за вас најквалитативните камини, со уникатен дизајн.

Нашата компанија

Нашата компанија е основана во 2001 година, со намера да се занимава со монтирање и дизајнирање на оџаци во вашиот внатрешен и надворешен амбиент.

Повеќе

Наша мисија

Да го донесеме швајцарското искуство и квалитет и во Македонија. Да ви овозможиме да го допирате многу бараниот квалитет и да бидеме главната точка во …

Повеќе

Што ви нудиме?

Нашата компанија е сертифицирана со ISO 9001:2008 стандарди, што обезбедува висок квалитет на  услугите кои што ви ги нудиме!

Повеќе

Наши соработници

СЛЕДЕТЕ НЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ!