Home/Kontakt
Kontakt 2018-07-20T14:36:20+00:00

Vendndodhja jonë

Çka ju ofrojmë ne?

Prodhimet tona

Kompania jonë është e çertifikuar me standardin ISO 9001:2008, prandaj duhet të jeni të sigurtë për shërbimet që ne ju ofrojmë!

 • Ndërtimin dhe dizajnimin e oxhaqeve
 • Saldimi i hekurit të rëndë
 • Prerje me teknologji laserike
 • Përpunim i hekurit
 • Prerje laserike me Trumpf
 • Formimi dhe shtypja e metaleve

Vlerat tona

Vlerat tona

 • Çertifikim me standardet ISO 9001:2008
 • Përvojë mbi 10 vjeçare
 • Profesionalizëm
 • Garancion për punën që bëjmë
 • Efikas në kohë
 • Bashkëpunim me kompanitë më të njohura
 • Kualitet
 • Dizajn unik

Na kontaktoni!

Gostivar

Zona industriale -Vrapçishtë
Drejtor: Safet Beshiri
Mob: +389 70 326 937
Menaxher: Mirjeta Ajeti
Mob: +389 72 517 767
Email: kamin-gostivar@hotmail.com
Tel: +389 42 520 553

Albania

BILLA – Sh.P.k-  rrug.-   Dervish Hekali

9401 Vlorë-

cell ;   +355698127370

Shkup

Menaxhere: Isidora Gingova
Partizanski Odredi nr.55
Mob: +389 78 358 425

Zvicër

Menaxher: A. Jakupi
Adresa: Steckborn 8266
Mob: +41 76 7667 655