Kontakt 2017-12-22T12:30:08+00:00

Çka ju ofrojmë ne?

Prodhimet tona

Kompania jonë është e çertifikuar me standardin ISO 9001:2008, prandaj duhet të jeni të sigurtë për shërbimet që ne ju ofrojmë!

 • Ndërtimin dhe dizajnimin e oxhaqeve
 • Saldimi i hekurit të rëndë
 • Prerje me teknologji laserike
 • Përpunim i hekurit
 • Prerje laserike me Trumpf
 • Formimi dhe shtypja e metaleve

Vlerat tona

Vlerat tona

 • Çertifikim me standardet ISO 9001:2008
 • Përvojë mbi 10 vjeçare
 • Profesionalizëm
 • Garancion për punën që bëjmë
 • Efikas në kohë
 • Bashkëpunimi me kompanitë më të njohura
 • Kualiteti
 • Dizajni unik

Na Kontaktoni

Gostivar

Rruga Banjashnica. Nr: 97
Drejtor: Safet Beshiri
Menaxher: Ismail Beshiri
Tel: +389 42 520 553
Mob: +389 70 326 937
Mob: +389 78 358 425
Email: kamin-gostivar@hotmail.com

Kosovë

Ferizaj
Tel:
+377 45 556 106

Shkup

Menaxhere: Isidora Gingova
Partizanski Odredi nr.55
Mob: +389 78 358 425

Zvicër

Menaxher: A. Jakupi
Adresa: Steckborn 8266
Mob: +41 76 7667 655