Kontakt 2019-04-16T10:17:28+00:00

Vendndodhja jonë

Çka ju ofrojmë ne?

Prodhimet tona

Kompania jonë është e çertifikuar me standardin ISO 9001:2008, prandaj duhet të jeni të sigurtë për shërbimet që ne ju ofrojmë!

 • Ndërtimin dhe dizajnimin e oxhaqeve
 • Saldimi i hekurit të rëndë
 • Prerje me teknologji laserike
 • Përpunim i hekurit
 • Prerje laserike me Trumpf
 • Formimi dhe shtypja e metaleve

Vlerat tona

Vlerat tona

 • Çertifikim me standardet ISO 9001:2008
 • Përvojë mbi 10 vjeçare
 • Profesionalizëm
 • Garancion për punën që bëjmë
 • Efikas në kohë
 • Bashkëpunim me kompanitë më të njohura
 • Kualitet
 • Dizajn unik

Na kontaktoni!

Gostivar

Kamin fabrika
Zona industriale -Vrapçisht
Drejtor: Safet Beshiri
Mob: +389 75 229 490
Email: kamin-gostivar@hotmail.com
Tel: +389 42 520 553

Tiranë

Menaxher: Naimi – Vata
Adresa: Lagjja 1 rruga / Budi-Tirane
Mob: +35 68 22 77 617

Shkup

Menaxhere: Ivana
Partizanski Odredi nr.55
Mob: +389 78 358 425

Zvicër

Menaxher: A. Jakupi
Adresa: Steckborn 8266
Mob: +41 76 7667 655

Gjermani

Menaxher: Nezhet Musliu
Adresa: Alfterstrasse 54 Wesseling 50389