Zuhause 2020-02-15T19:48:10+00:00

Ngrohtësi dhe dizajn në ambientin tuaj.

Jemi të gatshëm që të u’a mundësojmë edhe juve të shijoni ndjenjën e ngrohtësisë së ambienteve ku jetoni, duke sjellur për ju kaminat më kualitativ dhe me dizajne unike.

Kompania jonë

Viti 2001 ishte viti kur u themelua ndërmarrja jonë që do të merrej me montimin dhe dizajnimin e oxhaqeve në ambientet tuaja të brendshme dhe të jashtme.

Më tepër

Misioni ynë

Sjellim përvojën dhe cilësinë zvicerane, në Maqedoni. Të ju mundësojmë që të prekni kualitetin e shumëkërkuar dhe të jemi pika kryesore drejt…

Më tepër

Çka ju ofrojmë ne?

Ndërmarja „KAMIN“ është e çertifikuar me standardin ISO 9001:2008, që siguron sdandarte dhe kualitet të lartë për shërbimet që ne ju ofrojmë! Ndërtimin dhe …

Më tepër

Bashkëpunëtorët

NA NDIQNI NË RRJETET SOCIALE!