Почетна 2018-02-28T09:59:56+00:00

Инспирирани од топлината!

Ние сме во можност да ви овозможиме и вие да уживате во топлиот простор каде живеете, донесувајќи ги за вас најквалитативните камини со уникатен дизајн.

Нашата компанија

Нашата компанија е основана во 2001 година, со намера да се занимава со монтирање и дизајнирање на оџаци во вашиот внатрешен и надворешен амбиент.

Повеќе

Нашата мисија

Да го донесеме швајцарското искуство и квалитет и во Македонија. Да ви овозможиме да го допирате многу бараниот квалитет и да бидеме главната точка во …

Повеќе

Што ви нудиме?

Нашата компанија е сертифицирана со ISO 9001:2008 стандарди, затоа и треба да бидете сигурни во услугите кои ви ги нудиме!

Повеќе

ПЛУС Серија

Модерен Изглед

МЕДИА Серија

Елеганција и дизајн

СПЕЦИЈАЛ Серија

Модерен Изглед

ПАРНО Серија

Елеганција и дизајн

Бесплатен Превоз

ТОП ПРОДУКТ

Шар Медиа 300

Kamin me hapje nga 3 anët, të cilin mund ta shikoni nga çdo kënd i dhomës tuaj. Posedon derë që hapet në mënyrë vertikale, nga poshtë lartë dhe anash dyer për marrje të ajrit.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ!

Соработниците

СЛЕДЕТЕ НЕ ВО НАШИТЕ СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ