Контакт 2017-12-22T12:29:11+00:00

Што ви нудиме?

Нашите производи

Нашата компанија е сертифицирана со ISO 9001:2008 стандарди, затоа и треба да бидете сигурни во услугите кои ви ги нудиме!

 • Изградба и дизајнирање на оџаци
 • Заварување на тешки метали
 • Сечење со ласерска технологија
 • Обработка на железо
 • Формирање и печатење на метали

Нашите вредности

Нашите вредности

 • Сертификација со ISO 9001:2008 стандарди
 • Искуство над 10 години
 • Професионализам
 • Гаранција за работата која ја работиме
 • Ефикасни во време
 • Соработка со познати компании
 • Квалитет
 • Уникатен дизајн

Контактирајте не

Гостивар

Улица Бањашница. бр: 97
Директор: Сафет Бешири
Менаџер: Исмаил Бешири
Тел: +389 42 520 553
Моб: +389 70 326 937
Моб: +389 78 358 425
Емаил: kamin-gostivar@hotmail.com

Косово

Феризај
Тел:
+77 45 556 106

Скопје

Менаџер: Исидора Гингова
Адреса: Партизански Одреди бр. 55
Моб: +389 78 358 425

Швајцарија

Менаџер: А. Јакупи
Адреса: Steckborn 8266
Моб: +41 76 7667 655