Slide 1
Slide 2
Slide 3

Të inspiruar nga ngrohtësia!Jemi të gatshëm që të u’a mundësojmë edhe juve të shijoni ndjenjën e ngrohtësisë së ambienteve ku jetoni, duke sjellur për ju kaminat më kualitativ dhe me dizajne unike.

Kompania jonë

Viti 2001 ishte viti kur u themelua ndërmarrja jonë që do të merrej me montimin dhe dizajnimin e oxhaqeve në ambientet tuaja të brendshme dhe të jashtme. Kompania jonë neve na solli suksese shumë të mëdha, ndërsa juve ju solli shërbimet dhe produktet më kualitative në treg. Hapat e parë ishin një investim minimal nga ana jonë, por gjithmonë të sigurtë dhe të bindur për të ofruar cilësi dhe punë me përkushtim. Nuk ishte aspak e lehtë që të marësh përsipër ngrohtësinë që do t’ia...

Më shumë

Misioni ynë

Të sjellim përvojën dhe cilësinë zvceriane edhe në Maqedoni. Të ju mundësojmë që të prekni kualitetin e shumëkërkuar...

Më shumë

Çka ju ofrojmë ne?

Kompania jonë është e çertifikuar me standardin ISO 9001:2008, prandaj duhet të jeni të sigurtë për shërbimet që ne ju ofrojmë! ...

Më shumë

Fotogaleria

Vlerat tona

• Çertifikim me standardet ISO 9001:2008
• Përvojë mbi 10 vjeçare dhe Profesionalizëm
• Efikas në kohë
• Bashkëpunimi me kompanitë më të njohura
• Kualiteti
• Dizajni unik